Sonunda Biri Bran'e İhtiyacı Olan En Önemli Şeyi Verdi

Yeni sezon kafada deli deli yeni sorular.

Yeni Game of Thrones sezonunu beklememin birçok nedeninden biri Bran'in akıbetinin ne olacağını merak etmem. Son kitap olan Ejderhaların Dansı'nda Bran Üç Gözlü Kuzgun'un olduğu mağaraya giriyor ve ondan sonra ne olduğunu bilemiyorduk. Bu gidişle de bilemeyeceğiz çünkü G.R.R Martin ve kaplumbağa süratindeki yazma hızı...

O yüzden dizinin yeni sezonunda olacak olayların belki de kitapta olacaklar hakkında bize üç aşağı beş yukarı fikir verebileceğini düşünüyorum. Yerinde duramayıp ağaç, kule Winterfall'da ne varsa tırmanmayı seven Bran sonunda annesinin uyarılarına rağmen tırmanmaya devam edip Jamie ve Cersei'yi aşna fişne yaparken yakalandığı için bir daha iki basamaklı bir merdiveni bile tırmanamamak üzere aşağı düşürülerek, belden aşağısı felç olmuştu. Çilekeş hayatı bundan sonra başlayan Bran gerek yatakta yatalak gerekse Hodor'un sırtında Westeros'u tavaf etmek zorunda kalmıştı. Son tanıtım filmine bakılırsa sonunda biri Bran'e tekerlekli sandalye yapmayı akıl ederek kötürüm Stark'i biraz da olsa mobilize etmeyi becermiş.

bran

Bran mutlaka son sezondaki kilit karakterler birisi olacak. Hakkında çok fazla teori üretilen Bran eğer basitçe gerçekliği değiştirerek herşeye son verirse yapımcıların evini bir elimde tırpan diğer elimde meşale ile basma planlarım var. Fikrim şudur (ki bundan sonrası Spoiler olabilir isteyen okumasın sorumluluk kabul etmem); Danny Lannister'lerı eze eze yenecek çünkü aksi mantıksız olur. Ondan sonra karşısındaki tek büyük güç Stark'lar olacaktır. Bunlar tam birbirini yiyecek iken Bran araya girecek (R + L = J formülünü hatırlayalım) "Dur Danny o senin yeğenin! Ejderha ile kızartma çocuğu!" diyecek. Sonra el ele verip White Walker'lara karşı beraber savaşacaklar, arada beklenmedik ölümler olacak biz bu sırada üzüleceğiz ve mutlu son. Benim fikrim budur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum