Sony'nin Yeni Oyunu Puppeteer Çıkış Tarihine Kavuştu

Kutaro'nun macerası 10 Eylül'de başlıyor...

Geçtiğimiz yıl PlayStation 3 için duyurulan Puppeteer uzun bir aradan sonra tekrar karşımıza çıktı. Sony, SCE Japan Studio tarafından geliştirilen aksiyon/macera oyunun çıkış tarihini açıklarken yapım için yeni bir takım videolar yayınlamayı da ihmal etmedi.

Bir zamanların dillere destan Ay Krallığını ele geçiren Bear King tarafından kaçırılan ve onun kara kulesinde kuklaya dönüştürülen Kutaro’nun macerasına konuk olacağımız Puppeteer’in 10 Eylül’de satışa sunulacağını duyuran Sony, oyunun fiyatını da 40 Dolar olarak açıkladı. Daha önce yayınlanan videolardan da anlaşıldığı üzere son derece renkli grafikler ve eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan Puppeteer için yayınlanan yeni videolar ise bir kukla şovu eşliğinde bize Ay Krallığında olup bitenleri anlatırken, oynanıştan da tadımlıklar sunuyor.

Kutaro ile aksiyondan aksiyona atlayıp Bear King’in lanetini geri çevirmeye çalışacağımız oyunda kahramanımızı normal bir çocuk olarak yaşadığı dünyaya geri göndermek için birbirinden güçlü düşmanlara karşı sihirli makasımız ile savaşacağımızı da hatırlatalım.


YORUMLAR
Parolamı Unuttum