Steam Yaz İndirimlerinde Almalık 5 Simülasyon Oyunu

Zaman geçirmek için birebir

Haziran ayının kavurucu sıcağında bir bardak soğuk su etkisi yapan Steam yaz indirimleri son hızıyla devam ediyor. Biz de aynı hızda sizler için türlere özel listeler hazırlayarak gözden kaçırmamanız gereken indirimleri sıralıyoruz. Bugünkü listemizin konusu ise – kişisel favorim - simülasyon oyunları olacak.

Listede herhangi bir sıralama olmadığını belirteyim ve bununla birlikte listeye alamadığım Hand Simulator’ın da jüri özel ödülü aldığını ifade edeyim.


Football Manager 2019

Kimilerinin uzak durduğu, kimilerinin ise hayatını tanımlayan bir oyun serisi Football Manager. Favori takımınızın başına geçerek başarılara koşabileceğiniz efsanevi simülasyon oyunu, çok da iyi bir indirim dönemi geçiriyor.

Son dönemlerin en çok yenilik ile birlikte gelen FM oyunu olan 2019, yeni maç sistemi ile çok daha eğlenceli dakikalar vadediyor. Yenilenen arayüzü ve geliştirilmiş antrenman seçenekleri ile dikkat çeken FM 2019, daha detaylı taktik sistemleriyle de oynanış tecrübesini pekiştiriyor. 

Eğer sıkı bir Football Manager takipçisiyseniz fakat FM 2019’u alamadıysanız fırsat bu fırsat. FM 19, seriye uzaktan bakanların ilk deneyimi olmak için de oldukça uygun bir oyun.


Euro Truck Simulator 2

Ülkemizin en çok sevilen ve bilinen simülasyon oyunlarından biri ETS 2. Hayatını yollara vurmuş bir kamyon sürücüsünü canlandırdığımız oyunda, Avrupa kıtasının büyük bir bölümünün birebir modellenmiş yollarında direksiyon sallıyoruz.

Yeni ek paketleri ile sürekli güncel tutulan oyunda, bağımsız bir tır şoförü olarak başlıyoruz hayatımıza. Para kazandıkça kişiselleştirebildiğimiz aracımız bir yerden sonra evimiz gibi hissettirmeye başlıyor. Gece yolculukları, yoğunlaşan trafik ve zaman zaman karşımıza çıkan zorlu hava şartları ETS 2’nin yaşattığı tecrübeyi yükseltiyor.

Direksiyon setiniz varsa kaçırmamanız gereken oyunlardan biri olan ETS 2, başından kalkamayacağınız ve sizi rahatlatacak oyunlar arasında.


Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition

Flight Simulator X, bazılarımızın içinde pilot olma tutkusunun oluşmasına sebep olan oyunlardan biri. Döneminin uçak modellemelerinin tamamını içerisinde barındıran oyun, karmaşık kontrol sistemiyle de bir simülasyon oyunu olmasının hakkını veriyor.

Pek çok kişiye özel joystick aldıran Flight Simulator X, Steam versiyonu ile daha derli toplu grafiklere ve arayüze kavuşmuştu. Döneminin en iyi simülasyon oyunlarından biri olarak gösterilen Flight Simulator X, günümüzde bile türünün en popüler oyunlarından biri. Eğer türe yeni giriş yapıyor ve kült bir oyun oynamak istiyorsanız, Flight Simulator X tam da size göre.

Tabi oyunun 2006 çıkışlı olması bazılarının gözünü korkutabilir. Öte yandan uygun fiyatı ile birlikte adım atacağınız Flight Simulator evreni, sizi 2020 yılında gelecek yeni Flight Simulator oyununa hazırlayacaktır.


Cities: Skylines

“Şehir kurma” oyunlarının en önemli temsilcilerinden biri olan Cities Skylines da Steam yaz indirimlerinden nasiplenen oyunlar arasında. Her zaman bir belediye başkanı olmak isteyen gençlerin önünü açan Cities Skylines, korkunç bir indirim ile listenin fiyat oynanış süresi şampiyonu olabilir.

Başında tüm yazınızı tüketebileceğiniz bu şehir kurma simülasyonu, ayrıntılı yapısı ile oldukça keyifli dakikalar geçirmenize yardımcı olacak. Bir şehrin tüm ihtiyaçlarını giderebilecek bir belediye başkanı olmak sizlerin elinde. Bunun için elinizdeki kaynakları düzgün kullanmanız ve şehrinizi batırmamanız gerekiyor.

Belediye Başkanlığı’nın sık sık tartışıldığı ülkemizde çare siz olabilirsiniz. Ne duruyorsunuz, mazbatanızı almak için daha fazla beklemeyin.


Kerbal Space Program

Oldukça detaylı ve eğlenceli bir uzay simülasyonu arıyorsanız, Kerbal Space Program tam size göre. Uygun fiyatı ile dikkat çeken oyun, Türk bayrağını fezaya taşımanıza olanak sağlayacak.

Atmosferden çıkmak ile başlayan görevleriniz, gelişen teknolojiniz ile birlikte sizleri farklı gezegenlere götürecek. Oldukça detaylı arayüzü ve sevimli karakterleri ile keyfinizi yerine getirecek Kerbal Space Program, uzay hakkındaki bilgilerinizi de geliştirecek. Küçücük bir roket ile başlayan maceranızın kocaman istasyonlara dönüşmesini görmek oldukça eğlenceli.

Özellikle yaz tatiline girmiş olan okuyucularımıza önerdiğim bu oyun, başından kalkmadan saatlerinizi tüketmenizi sağlayacak.

YORUMLAR
Ares
2 Temmuz 2019 15:45

Transfer döneminde FM keyfi =)

Parolamı Unuttum