Todd Howard Fallout Dizisinin Kanon Olduğunu Teyit Etti

Dizinin atladığı oyun olmamış

Başlamadan uyarıyorum, yazının devamında hem Fallout dizisi hem de oyunları için spoiler'lar olacak. O yüzden eğer diziyi izlemediyseniz ya da oyunları oynamadıysanız buradan sonrasını okumamanızı rica ediyorum. Kalanlar ile Todd Howard'ın açıklamalarına yakından bakalım.

Fallout dizisi şimdiden epey ses getirmiş durumda. Öyle ki dizinin ardından oyunların oyuncu sayıları da tavana vurdu. Fakat külliyata hakim kişiler, dizinin oyunlar ile olan bağlantısını da çözmeye çalışıyor.

Bildiğiniz gibi dizide New California Republic'in başkenti olarak bilinen Shady Sands'in patlatıldığını görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde IGN'e konuşan Howard, dizide yaşanan her şeyin hikayenin parçası olacağını doğruladı. New Vegas'tan 25, Fallout 4'ten ise 10 yıl sonrasını konu alan dizinin yansımalarını yeni oyunlarda göreceğiz. Yani Shady Sands, yeni Fallout oyununda olmayacak.

Şehrin patlatılması konusunda dizinin yapımcıları ile istişare ettiklerini dile getiren Howard, konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor: "Bu konuyu birlikte konuştuk ve hikaye için oldukça önemli bir an olduğuna karar verdik. Bazı yerlerde kafalar karışıyor olabilir fakat New Vegas da dahil tüm Fallout oyunlarında yaşanan olaylar dizide gerçekleşmiş halde."

Dizinin etkilerini ise gelecek oyunlarda görebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum