War Z Hacklendi

Oyunun üzerindeki karabulutlar bir türlü dağılmıyor

OP Productions yaptığı açıklamada zombie-shooter DVO oyunu The War Z'nin hem forumunun hem de oyunun veri tabanının hacklendiğini duyurdu. Tabii ki her hack olayında olduğu gibi bu durumun mağduru yine oyuncular. Şirket, oyuna dahil olan oyuncuların bilgilerinin çalınmış olabileceğini bildirdi.

IP bilgileri, elektronik postaları, şifreleri, karakter adlarının el değiştirmiş olabileceğinden oyuncuların gerekli değişikliklerin yapması istendi.

OP Productions yayınladığı özür mektubunda, bu durumun kendileri için oldukça küçük düşürücü olduğunu, güvenlik sevilerini en üst noktaya çıkardıklarını belirtirken oyunculardan da özür diledi.

Takipçilerinin çok iyi bileceği gibi oyunun duyurulduğu tarihten beri skandal tadında olaylarla gündeme geldi. İsim hakları konusunda açılan davalar, Valve ile sorunlar, oldukça düşük inceleme notları ve oyunun tanıtımında kullanılan görselde yer alan zombilerin The Walking Dead adlı TV dizisinden alınmış olması War Z'yi oyun çevresinde oldukça kötü bir ün sahibi yapmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum