Yellow Brick Games, Çıkış Oyunu Eternal Strands’ten İlk Fragmanı Paylaştı

Oyundan ilk bilgiler de geldi

Dragon Age serisinin kreatif direktörü Mike Laidlaw, 4 yıl kadar önce Yellow Brick Games adlı bir stüdyo kurduklarını ilan etmişti. Bu stüdyonun ilk oyunu yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı. Yayımlanan fragmanla oyun resmi olarak duyuruldu ve adının Eternal Strands olduğunu da öğrenmiş olduk:

Eternal Strands, fantastik bir dünyada geçen üçüncü şahıs görünümlü bir aksiyon macera oyunu. Halkının yurdunu eski haline getirmeye çalışan korkusuz bir Weaver olan Brynn rolünü üstleneceğiz bu oyunda.

Shadow of the Colossus ve Monster Hunter gibi serilerden ilham alan oyunda, buradan da anlaşılabileceği gibi daha ufak boyutlu düşmanların yanında devasa yaratıklarla da savaşacağız. Bunun yanında Zelda oyunlarından esinlendiği noktalar da bulunuyor. Breath of the Wild veya Tears of the Kingdom'da olduğu gibi buz veya ateşle etrafınızdaki nesneleri çok farklı şekillerde kullanmanız mümkün hale geliyor. Oyunda büyü yeteneklerinizi güçlü silahlarla birleştirebileceksiniz. Her yüzeye tırmanılabileceği, büyü yeteneklerinizle köprüler oluşturup bariyerleri yıkabileceğiniz belirtiliyor.

Anlatılanlara bakılırsa, ilgi çekebilecek bir oyun geliyor gibi, ne dersiniz? Böyle olup olmadığını önümüzdeki yıl göreceğiz kısmetse. Takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum