Bir Polisiye Macera Oyunu Olan Night Call, Önümüzdeki Ay Çıkıyor

Bir taksici olarak dedektiflik yapmak...

Takip listemdeki oyunlardan birisi için daha çıkış tarihi ilan edildi; Night Call, 17 Temmuz’da çıkışını gerçekleştirecek.

Night Call, hikaye odaklı ‘neo-noir’ bir dedektiflik / polisiye macera olarak tanımlanıyor. Karakterimiz bir taksi şoförü. Bir yandan faturalarına para yetiştirmeye, öte yandan hiç beklemediği bir anda kendisini orta yerinde bulduğu bir soruşturmanın çözümüne katkı sunmaya çalışıyor. Paris sokaklarında bir seri katil dolanıyor ve son kurbanının en son bizim karakterimizin taksisinde görülmesi, karakterimizi de bu soruşturmaya ortak ediyor. Gerçek katilin bulunması için polise yardımcı olmamız lazım.


"Bir taksi şoförü olarak ne yapabiliriz ki, ne özel bir yeteneğimiz ne de konu hakkında bilgi birikimimiz var" diye düşünüyorsanız, merak etmeyin. Her taksi şoförünün vazgeçilmez özelliği, ‘yolcularla sohbet etmek’ bizim en önemli aracımız olacak. Paris’in farklı semtlerine yolculuğumuz esnasında müşterilerimiz ile kısa sohbetler edip onlardan işe yarar bilgi kırıntıları elde etmeye, böylece soruşturmanın ilerlemesine katkı sunmaya çalışacağız.

Oyunda 70 karakter bulunacağı ve bunları kendilerine ait yaşam hikayelerinin olacağı belirtilirken, çizgisel olmayan bir deneyim vadediliyor. Dolayısıyla, bir oyundaki katil, diğerinde suçsuz birisi haline gelebilecekmiş. Bu da haliyle oyunun yeniden oynanabilirliğini artıracak bir özellik.

Night Call, 17 Temmuz’da bilgisayarlarımıza teşrif edecek. Yılın ilerleyen dönemlerinde konsollar için de çıkış yapması bekleniyor. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum