Kaçın! Sinan Video İzletiyor

Yoksa siz hala kaçmadınız mı?!

IT Crowd'u seyrettiniz mi? Seyretmediyseniz hızla seyredin. Buradaki patron ben olaydım, bu yazıya şöyle girerdim: "Trailer, trailer, trailer... Trailer kelimesini söylemeyi ne kadar çok sevdiğimi bilmem farkettiniz mi. Ofisin önünde park edilmiş aracın bir trailer (karavan) olduğunu mu sanmıştınız? Yo hayır, 7/24 film ve oyun trailer'ı oynatan tekerlekli bir video salonu o aslında..."

İngiliz komedisini kelime esprisi haline getirmek için çabalarım komik olmayabilir. İşte bu yüzden size komik olan bir videoyla giriş yapmak istiyorum (size derken, konuya :)...

 

UPDATE DAY: A TEAM FORTRESS STORY

Bo Schitt çok uzun zamandır yeni video yapmayan, absürt videolarıyla -özellikle de Idiot Box serisiyle  insanı güldürürken öttüren bir arkadaşımızdır. Source Filmmaker çıkınca bayağı duruldu kendisi. Bo Schitt'in ilk Source Filmmaker denemesi abzürtlüğünden hiçbir şey kaybetmediğini gösterse de, Team Fortress 2'nin bir yamasının ardından bozulan oyun dengelerini bir şekilde Duke Nukem'e bağladığı (o sırada henüz çıkmamıştı) Update Day: A Team Fortress 2 Story çalışması bir klasiktir. Görsel olarak basit olsa da çok komik bir çalışma. Başlangıçta neler olduğunu çakmazsanız sabredin, videonun sonunda herşey ortaya çıkacak :) 

 

 

STORY OF A SENTRY

Source Filmmaker ürünlerinin yarıştığı Saxxy 2012 yarışmasının birincisi... Birinciliği hakedip haketmediği tartışmasına girmeyeceğim bile... Tek kelime konuşma olmadan sevgiyi anlatan bu videoya şapka çıkartıyorum.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum