League of Legends'ın Efsane Oyuncusu Faker Turnuvalardan İlk Milyonunu Kazandı

LoL oynaya oynaya kendine ev aldın Faker.

League of Legends'in şahsen en yetenekli bulduğum oyuncusu (artık oynamasam da turnuvaları olabildiğince kaçırmadan izliyorum) Faker turnuvalardan kazandığı para ile yeni bir başarı kazandı.

Lee "Faker" Sang-hyeok'un -E-spor kazançlarını takip eden esportsearnings.com'un raporuna göre sadece turnuvalardan elde ettiği gelir şu anda 1$ milyon'u geçmiş bulunuyor. 21 yaşındaki Faker 1 milyon barajını geçen ilk LoL oyuncusu olana kadar toplamda 35 turnuvaya katıldı. Hatta düz hesap yapmam gerekirse kazandıkları para ödüllerini takım arkadaşları ile paylaştıktan sonra Faker'in şu anki toplam kazancı 1.047$ milyon.

Tabii ki ünlü League of Legends oyuncusunun yıllık geliri bu miktardan çok daha fazlasına tekabul ediyor. Faker'ın yıllık maaşının 1 milyon ila 2,5 milyon dolar arasında olduğu tahmin ediliyor ve buna turnuva ödülleri, yayınları, Riot'dan aldığı maaş ve kişisel sponsorlukları dahil değil.

Pro LoL Oyuncusu Faker Twitch'e Adımını Atar Atmaz Rekor Kırdı

SK Telekom T1takımında "kill" koşturan Faker League of Legends'in bazılarına göre en iyi orta koridor oyuncusu. Bence LoL'un en tehlikeli ve en önemli koridoru olan bu bölgede saldırgan tarzı ile rakiplerine nefes aldırmıyor çekik gözlü oyuncumuz. Tecrübeli LoL oyuncusu 1 milyon barajını Sao Paulo'da düzenlenen Mid-Season Invitational (MSI 2017)'u kazanarak geçti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum