Yeni Oyungezer Online'a Hoşgeldiniz!

Yepyeni bir siteyle, yeni bir başlangıç...

Saat 00:17... Hüküm saati geldi çattı... 6 aydır üstünde çalıştığımız yeni OGZ Online'ın görücüye çıkmasına artık saatler kaldı. Son içerikleri giriyoruz, bulabildiğimiz son pürüzleri gideriyoruz. Murphy amca kapıda bekliyor.

Kırmızı "SİTEYİ AÇ" tuşuna bastığımızda herşey olabilir: 6 aydır sinsi gibi gizlenen bir kod tüm siteyi uçurabilir, sunucular patlayabilir, DNS'ler sapıtabilir, simsiyah, katran gibi bir boşluk zihnimizi kaplayabilir, hatta sadece Oyungezer ofisine özel minik bir meteor düşebilir...

Veya, Allah'tan büyük bir lütuf olarak, ilk kez binlerce kullanıcıya açılan her yeni sitenin başına gelen bizim başımıza gelmez ve herşey tıkır tıkır işleyebilir. Ne yalan söyleyeyim, bizim ümidimiz bu yönde.

Yeni OGZ Online'ı geçenlerde size biraz tanıtmıştım. Bu geceyi atlatabilirsem bir "OGZ Online 2.0 İlk 10 Dakika'sı" çekmeyi de düşünüyorum, yeni özelliklerle sizi tanıştırmak için. Genel olarak, eski sitenin %20'lik bir kısmına sıkışmış olan kullanım alanını, ana sayfanın tamamına yaymaya çalıştık. Sitenin altlarına indikçe de okumak, izlemek isteyeceğiniz kaliteli içerikler serpiştirdik... İlk 10 Dakika'ların ana sayfada bir yuvası var artık! :)

Bu arada en temel içerik web sitesi kurallarından birine karşı geldik. Birşeye tıklamadan bilgi alabilmenizi sağladık. Sadece 1 dakikanız bile varsa, ana sayfada tıklamaya bile gerek kalmadan oyun dünyasında neler olduğuna dair ufak tefek bilgiler, videolar bulacaksınız.

Tüm teknik altyapımız değişti, bu yüzden belli bir süreden önce girilmiş içeriklere ancak Arama fonksiyonundan ulaşabileceksiniz. Tasarımları da kayık olacak. 5 yıllık içerikten vazgeçmeden daha düzgün bir tasarıma geçmek için verdiğimiz bir karardı bu.

İçerik anlamında da çok daha dolu bir site olarak kurgulandı yeni OGZ Online. Oyuncu kültürüne yönelik daha derin içerikler bulacaksınız bu sitede.

Bundan sonra Oyungezer kültürünün online tarafıyla daha fazla haşır neşir olacaksınız.

Yeniden hoşgeldiniz.

Tüm OGZ Online ekibi adına,

Sinan Akkol

YORUMLAR
Parolamı Unuttum