Rocket League'in 2. Yıldönümü Güncellemesi Oyuna Bolca Yenilik Getirecek

Rocket League'in çehresi değişiyor

Oyunun geliştiricisi Psyonix, Rocket League'in İkinci Yıldönümü Güncellemesinin tam bir ay sonra, yani 5 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu ve bu güncelleme ile oyuna pek çok yeni şey eklenecek. Bu yeniliklerden en dikkat çekici olanı "Champions Field" ismindeki yeni arena. Bu modern görünümlü stadyum Competitive, Private ve Casual maçlarda kullanılabilecek.

Güncelleme ile birlikte 4. Sezon da sonlanmış olacak ve 5. Sezon başlayacak. Bu yeni sezonla birlikte oyuna içinde şimdilik 18 yeni şarkı bulunan Rocket League Radio da eklenecek. Radyodaki parçalardan örnekleri aşağıdaki yıldönümü fragmanında görebilirsiniz.

Bakalım bu güncellemeyle başka neler geliyor oyuna... Bir kere iki yeni Import Battle-Car ekleniyor: Bunlar Centio V17 ve Animus GB. Bu arabalar yine oyuna yeni eklenen Overdrive Crate içinden düşecek. Bu yeni sandıkların içinde animasyonlu çıkartmalar ve yeni teker izleri de mevcut olacak. Ayrıca bu güncellemeyle gelen en büyük yeniliklerden biri de oyuna yeni kişiselleştirme seçeneklerinin eklenecek olması. Yeni motor seslerinden gol patlamalarına, teker izlerine kadar pek çok alanda kişiselleştirme yapabileceksiniz. Bunlardan bir kısmı ücretsiz olarak sunulurken, diğerleri sandıklardan düşecek. Güncelleme ile ayrıca oyuna yeni başarımlar ve yeni soundtrack seçenekleri de eklenecek. Kısacası oyun yenilenmeye ve oyuncuların ilgisini üzerinde tutmaya devam edeceğe benziyor.

> Rocket League'in Sandık Sistemine Büyük Bir Değişiklik Geliyor!

Biliyorsunuz Rocket League gerçekten de son derece popüler bir oyun, kullanıcı sayısı 31 milyonu aşmış durumda ve şimdiye kadar oyunda 1.5 milyar maç yapılmış. Steam Yaz İndirimleri ile birlikte kullanıcı sayısında sıçrama olursa hiç şaşırmam.

 
YORUMLAR
Parolamı Unuttum