Söylenti: Netflix'in Türkiye'deki İlk Dizisinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

İlgi çekici bir isim olduğu kesin, ama doğru tercih mi?

 Netflix'in Türkiye'de çekeceği ilk diziden yeni detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Daha doğrusu dedikodular diyelim bunlara, zira resmi bir haber henüz gelmedi. Ancak kulislerde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un bu dizide başrolü oynayacağı konuşuluyor.

Hürriyet'te Onur Baştürk'ün paylaştığı yazıya göre ünlü oyuncu Netflix'in Türkiye'deki ilk orijinal dizisinde ana karakteri oynayacak. Buna ek olarak dizinin Eylül 2018'de Netflix'teki yerini alacağı ve hem günümüz İstanbul'unda hem de Osmanlı döneminde geçeceği belirtilmiş. Hatta çekim yerleri arasında Topkapı Sarayı ve diğer pek çok tarihi mekan da yer alıyor. Daha da spesifik olmak gerekirse dizinin Fatih Sultan Mehmet döneminde geçen bölümleri de olacakmış. Gerek Türkiye'de gerekse Balkan ve Arap ülkelerinde Osmanlı dönem dizilerinin bir hayli tuttuğunu düşünürsek Netflix'in kazançlı bir yatırım yaptığını söyleyebiliriz.

> Netflix'in The Witcher Dizisinden Bazı Küçük Detaylar Ortaya Çıktı

Ancak tekrar hatırlatayım bu bir söylenti. Hatırlayacağınız üzere bu dizide ana karakterimiz bazı özel güçlere sahip ve başta İstanbul olmak üzere dünyayı karanlık güçlere karşı korumakla görevli. 

Adı henüz açıklanmayan dizinin hikayesi ise Netflix tarafından şu şekilde açıklanmıştı: "Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum