Wonder Boy: The Dragon's Trap Nihayet PC İçin De Çıkıyor

Bu çocuk bir mucize dostum

Wonderboy hakkındaki fikirlerimi, ne kadar güzel ve özel bir oyun olduğunu düşündüğümü sizlere oyunun bir önceki haberinde uzun uzun anlatmıştım. Şimdi burada kendimi tekrar etmeyeyim, oraya bir göz atıverin. Nisan ayında Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan Wonder Boy: The Dragon's Trap bugüne kadar yapılmış en şık platform remake'lerinden biri oldu ve eleştirmenlerden de bolca övgü topladı.

İşte PC oyuncuları için de o gün geldi çattı sevgili Oyungezerler. 8 Haziran'da Steam ve GoG üzerinden alabileceğimiz Wonderboy ile eski platform oyunlarının o zamana meydan okuyan eğlencesine kendimizi kaptırabileceğiz. Oyunun en güzel yanlarından biri de aynı LucasArts macera oyunlarının remakelerinde olduğu gibi yeni ve 8-bit eski grafikler arasında anında geçiş yapabilecek olmamız. Sanıyorum ki ben bolca 8-bit grafiklerle oynayacağım bu oyunu.

Oyunun Steam fiyatı henüz belirlenmemiş, ama geliştiricisi forumlarda yaptığı açıklamayla PC versiyonunun fiyatının da diğer versiyonlarıyla aynı olacağını söylemişti. Diğerleri 19.99$ olduğuna göre Steam'deki Türkiye fiyatının 31 lira olmasını umabiliriz demektir bu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum