1993 Yapımı Jurassic Park Ekibi, Yeni Jurassic World Evolution DLC'sinde Buluşuyor

Nostalji patlaması

Jurassic Park evrenini verişi ile övülen park oyunu Jurassic World Evolution, yepyeni bir etkinlik ile seriyi yakından takip edenleri mutlu etmeye geliyor. Yapımcı Frontier, serinin köklerine dönecek yeni ek paketi sayesinde hepimizi Dr. John Hammond’ın parkında bir gezintiye çıkaracak.

Bizi 1993 yılına geri götürecek olan Return to Jurassic Park isimli DLC, 10 Aralık'ta çıkış yapacak. 19.99$’lık bir fiyat etiketine sahip olan ek paket ile birlikte yeni hikaye içerikleri de geliyor. Bu hikayelerin ana odağında ise Isla Nublar ve Isla Sorna’da bulunan eski parkları tekrar açmak bulunacak.


Return to Jurrasic Park ile birlikte filmin orijinal oyuncularının hikayelerini de oynama fırsatı bulacağız. Alan Grant, Ellie Sattler ve Ian Malcolm rollerini üstlenerek, çeşitli görevleri tamamlamamız gerekecek. DLC ile birlikte nostaljik dinazor kostümleri de oyuna eklenecek. Bu da 93 yılında ödümüzü kopartan velociraptor ve T-Rex tasarımlarının geri döneceği anlamına geliyor.

Yeni DLC ile birlikte compsognathus ve pteranodon türleri de oyuna eklenecek. Park turları, parkın efsanevi giriş kapısı ve pek çok nostaljik element de ek paket içerisinde kendine yer bulacak yenilikler arasında.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum