Amnesia: The Bunker’ın Çıkış Tarihi Bu Sefer de 2 Hafta Ertelendi

Son anda fark edilen bazı hataları gidermek için…

Bu iş de artık iyice kabak tadı verdi der misiniz bilemem ama, Amnesia: The Bunker ile ilgili erteleme haberlerine bir yenisi daha eklendi; sertifikasyon esnasında fark edilen bazı hataların giderilmesi için oyun 2 hafta daha ertelendi.

Bundan birkaç ay önce, normalde 2023 Mart ayı olarak belirlenen çıkış tarihinin ertelendiği ve oyunun 16 Mayıs’ta çıkacağı ilan edilmişti. Sonra geçtiğimiz ay bir erteleme haberi daha geldi, ama bu sefer sadece 1 haftalık bir erteleme söz konusuydu, çıkış tarihi 23 Mayıs olarak güncellenmişti. Şimdi yine kısa denilebilecek bir erteleme haberi aldık.

Oyunun kreatif direktörü Fredrik Olsson, Frictional Games Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Sertifikasyon sürecinden geçiyoruz ve tanımlaması, yeniden düzenlemesi ve dolayısıyla düzeltmesi oldukça zor çok sayıda nadir çökmeyle, hatayla karşılaştık. Bunu zamanında yapmamız pek de mümkün görünmüyor. Ekibimizden hafta sonları ya da geceleri çalışmalarını isteyebilirdik, ama bu, bizim Frictional’da tercih ettiğimiz bir yöntem değil” diyor.

Sonuç olarak, oyunun yeni çıkış tarihi 6 Haziran olarak belirlenmiş durumda. Bunca ertelemenin ardından umarım sorunsuz ve takipçilerini memnun eden bir oyun olur.

YORUMLAR
Atlas Estrella
12 Mayıs 2023 18:07

Afferin adamlara, hafta sonları çalıştırmayın tabii. Oyun dediğin ne ki, önemli olan insanlık.

Parolamı Unuttum