Atlas Fallen’ın Çıkış Tarihi 3 Ay Ertelendi

Çıkış tarihi daha bu ayın başında ilan edilmişti

Deck13 ve Focus Entertainment, Atlas Fallen’ın çıkış tarihini daha bu ayın başında ilan etmişlerdi. Şimdi de bir erteleme haberiyle karşımızdalar.

Deck13’ün Twitter hesabından yapılan paylaşımda; oyun severlere gösterdikleri ilgi ve sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediliyor, oyunun Pax East’te aldığı olumlu geri bildirimlerden bahsediliyor, sonrasında da konu esas meseleye geliyor.

Akıllarda yer edecek bir aksiyon-RYO oyunu geliştirmek istedikleri, ilgi çekici bir oynanış sunmayı ve tamamen co-op oynanabilen bir oyun yapmayı amaçladıkları, hedeflerini yerine getirebilmek için de bir miktar daha süreye ihtiyaç duydukları söyleniyor.

Zorlu bir karar olduğunu belirttikten sonra da oyunun çıkış tarihinin 10 Ağustos olarak değiştirildiği ilan ediliyor. Bu tür erteleme duyurularından alıştığımız üzere oyun severlere gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür edilerek paylaşım noktalanmış durumda.

İlk ilan edilen tarih 16 Mayıs’tı, şimdi de yaklaşık 3 ay daha bekleyeceğimizi öğrenmiş olduk. Bu bekleyişin sonunda sorunsuz bir çıkış yapar umarım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum