Avengers: Infinity War'un Çekimleri Başladı!

Epik olacak epik!

 Marvel Studios, yaptığı video duyurusu ile Avengers: Infinity War'un çekimlerinin resmen başladığını duyurdu. 

Videoda Marvel Sinematik Evreni'nin başı Kevin Feige'den Iron Man'i oynayan Robert Downey Jr'a, Chris Pratt'e(Star-Lord) ve Tom Holland(Spider-Man)'e, Russo biraderlere kadar pek çok isim bulunuyor. Aynı zamanda Marvel Sinematik Evreni ile ilgili açıklamalar mevcut. Thanos'u Avengers'ın başına musallat etmek için senelerdir nasıl planlamalar yaptıklarından bahsediyorlar. Bunun dışında bir iki konsept çalışmasını kısa süreli olsa da görme şansımız oldu. Aynı zamanda filmde Guardians of The Galaxy'nin ve Spider-Man'in de yer alacağı resmileşti. Aslında gizli saklı bir bilgi değildi, ancak resmi bir onay gelmemişti.

infinty-war-set-700x377

Feige, videoda yaptığı kısa konuşmada Avengers ekibini "Captain America: Civil War" filmiyle dağıtarak dünyayı savunmasız durumda bıraktıklarınıi ve ortamı Thanos için uygun bir hale getirdiklerinden bahsediyor. MCU'nun nasıl birbiriyle bağlantılı ve güçlü yapımlar ortaya çıkardığından kısaca bahsediyor. Kevin Feige, Infinity War filmlerinin daha önce hiç görülmemiş bir tecrübe olacağının da altını çiziyor. Heyecanlanmamak elde değil.

infintiy-war-concept-art-rocket-and-Thor-700x358

Filmin yönetmenleri Anthony ve Joe Russo ise Tony Stark'ın hiç olmadığı kadar büyük bir tehlike için hazırlandığından bahsediyorlar. Bunu da Tony'nin seri şekilde yeni Iron Man zırhları hazırlamasından anlayabiliyoruz zaten. Ancak Thanos, öyle birkaç tane fazladan zırhla yenilebilecek bir kötü değil. Sonsuzluk Taşları ile birlikte Avengers'ın kadrosunu cebinden çıkaracak kadar büyük bir güce ulaşıyor. Bakalım neler olacak.

infinity-war-concept-art-tony-stark-700x380

Filmin daha ilk çekim gününden başka bir gezegeni konu alması da gözümüzden kaçmadı. İki dolu dolu film, devasa bir süper kahraman kadrosu, ilgi çekici ve korkunç derecede güçlü bir düşman ve yılların hazırlığı... Marvel bu fazı çok sağlam bir şekilde kapatacak gibi gözüküyor.

avengers-infinity-war-set-700x381

Avengers: Infinity War, iki parça halinde çıkacak. İlk film, Türkiye'de 27 Nisan 2018'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum