Black Adam Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

The Rock Adam

Önümüzdeki dönemde oldukça yoğun bir takvime sahip olan DCEU'nun yeni bir filminin daha vizyon tarihi belli oldu. Black Adam filmi, Dwayne 'The Rock' Johnson'ın Instagram hesabından yaptığı açıklamaya göre 22 Aralık 2021 tarihinde gösterime girecek.

The Rock'ın açıklaması şu şekilde:

"Siyah Giyen Adam! Tıpkı çoğu çocuk gibi ben de büyürken süper kahraman olma hayalleri kurardım. Oldukça havalı süper güçlere sahip olup, doğru olan şeyler için savaşıp, insanları korumak isterdim. Bu durum benim için 10 yaşındayken tamamen değişti. O zaman gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman olan Superman ile tanıştım. Bir çocuk olarak, Superman benim her zaman olmak istediğim kahramandı. Fakat birkaç yıl sonra farkına vardım ki, Superman benim asla olamayacağım bir kahramandı. Ben bunun için çok fazla isyankar, fazlaca taşkın ve otoriteye boyun eğebilmek için çok inatçıydım.Sorunlarıma rağmen yine de iyi bir çocuktum, iyi bir kalbe sahiptim. Sadece işleri kendi yoluma göre yapmayı seviyordum. Şimdi yıllar sonra koca bir adam olarak hala çocukkenki DNA'ma sahibim. Benim süper kahraman rüyalarım gerçek oldu. İkonik DC Evreni'ne dahil olmaktan ötürü onur duyuyorum ve Black Adam olmak benim için büyük bir zevk. Black Adam, büyü tarafından kutsanmış birisi ve güçleri Superman'e eşit. Ancak arada bir fark var, o işleri kendi yoluna göre yapmayı seviyor. O isyankar ve eşsiz bir süper kahraman. Her zaman insanlar için en iyisini yapmak istiyor tabii kendi yoluyla. Doğruluk ve adalet Black Adam'ın yolu. Bu rol, kariyerim boyunca aldığım hiçbir role benzemiyor. Bu maceraya birlikte çıkabileceğimiz için minnettarım. Arkadaşlarım Jim Lee ve Boss Logic'e bu şahane tasarım için teşekkürler." 

Filmin ilk posterini de böylece görmüş olduk. Aslında bu poster uzun zaman önce Boss Logic tarafından tasarlanmış ve hayranlar tarafından oldukça beğenilmişti. Boss Logic de Twitter hesabından posterin resmi olmasından duyduğu büyük mutluluğu dile getirmiş. Her ne kadar The Rock, Black Adam'ı kendine has bir kahraman olarak tanıtsa da karakterin maksimum tanımı anti-kahraman olabilir, Venom filmine bakınca Black Adam'ın da gişede başarılı olmaması için bir sebep göremiyorum. Bakalım DC'nin bu "anti-kahraman atılımı" nasıl sonuç verecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum