Crusader Kings 2, Bir Süreliğine Steam’de Bedava

PDXCON şerefine Paradox oyunlarında indirimler var…

Paradox Interactive tarafından düzenlenen PDXCON, 18-20 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini kabul ediyor. Program şerefine Steam’de Paradox oyunları ile ilgili bir indirim kampanyası başlamış durumda. Pek çok oyunu indirimli fiyatlardan alma imkanınız bulunuyor. Crusader Kings 2 ise ücretsiz olarak oyun kütüphanenize eklenebiliyor.

Oyunun temel versiyonu paylaşılmış ve onca ek paketi düşününce bu biraz yetersiz gelebilir. Yine oynamamış olanlarımız için iyi bir fırsat, bu vesileyle Crusader Kings serisiyle tanışmış olursunuz, fena mı? Hem beğenip de devam etmek isterseniz ek paketlerde de %50 indirim var, ilginizi çekenleri ekleyebilirsiniz listenize.

Paradox’un görece yakın tarihli oyunları Age of Wonders: Planetfall ve Imperator: Rome daha düşük oranlarda indirimler almış olsalar da Pillars of Eternity, Tyranny, Europa Universalis IV, Cities Skylines, Hearts of Iron IV, Stellaris, Prison Architect, Magicka gibi pek çok oyunda %75’lere varan indirimler söz konusu. Dolayısıyla takip listenizde yer alan Paradox oyunlarını bir
kontrol etmekte fayda var.

Crusader Kings 2 için şu adresi ziyaret edebilir ve oyunu Steam kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Belirli bir tarih belirtilmemiş ama PDXCON’un bitiş tarihi 20 Ekim, dolayısıyla Pazar akşamı son bulabilir bu kampanya. Elinizi çabuk tutun derim ben :)



 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum