Cyberpunk 2077 Yapımcısı: Yeni Bir Blade Runner Oyunu Yapmıyoruz!

CD Projekt Red oyunun "hakkını" vermek için sıkı çalışıyor.

Yayınlanan ilk videosu ile bizi fazlasıyla heyecanlandıran Cyberpunk 2077, çıkış tarihinin açıklanmasıyla biraz içimize oturdu desek yeridir. Önünde yaklaşık iki yıllık bir geliştirme süreci bulunan oyun hakkında nadir olarak açıklama yapan geliştirici CD Projekt Red ise onlardan sonuncusunu geçtiğimiz günlerde IGN'e yaptı.

Ocak ayında izlediğimiz videonun aksine Cyberpunk 2077'nin siber psikopatları avlayan polislerin hikayesini anlatmadığını söyleyen oyunun yaratıcı yönetmeni Sebastian Stepien, bunun ikincil olay zincirinde yer aldığını belirtiyor. Gerçek hikayenin daha alt kademede gerçekleştiğini ifade eden Stepien'ın anlattıklarına göre Cyberpunk 2077'de dünyayı ya da içinde yaşadığımız şehri kurtarmakla uğraşmayıp oyundaki ana karakterimizin sorunları ile baş etmeye çalışacağız. Katıksız bir Rol Yapma Oyunu olacak yapımda kendi karakterimizi, dahası kendi hikayemizi yaratacağımız; bir barda içtiklerimiz, insanlara nasıl davrandığımız ve seçtiğimiz diyaloglar gibi şeylerin varolan Cyberpunk atmosferini daha da yoğun yaşamamızı sağlayacağı da IGN ile yapılan söyleşide verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yapımın yönetmeni Mateusz Kanik ise etrafta birçok Siber oyun olduğunu ancak bunların içinde Punk öğelerinin yer almadığına değiniyor. Cyberpunk 2077'de işin içine birçok Punk öğesinin girdiğini belirten Kanik, dolayısıyla yeni bir Balde Runner oyunu yapmadıklarını ifade ederken olaya daha çok Tarantino tarzında yaklaştıklarını belirtiyor. Tüm bu açıklamlar iştahınızı kabarttıysa sizi biraz üzmek için oyunun çıkış tarihini tekrar hatırlatalım; 2015!

YORUMLAR
cavegamer3530
16 Ekim 2020 16:03

2020 :D

Parolamı Unuttum