Planetside 2 ve DC Universe Online PS4 Yolcusu

PS4’te su daha güzel olacakmış.

Playstation 3’e çıkan ilk devasa online olma özelliğini taşıyan DC Universe Online ve Sony’nin PC’ye özel online FPS oyunu Planetside 2 PS4’e de geliyor.(DC Universe Online için duyulan bir söylenti de PS3’deki karakterinizi ve hesabınızı direk olarak PS4’e geçirebileceğiniz yönünde.)

Her iki oyunda PS4’ün kendine has özelliklerini ve kontrol imkanlarını kullanarak gelecektir sanıyoruz ve Free-to-Play modelinden bir şey kaybetmeyerek oyun için ufak alım-satım işlemlerini de beraberlerinde getirecekler.

“İlk Everquest’in çıkışından bu yana bir bütün olarak devasa onlineların ve video oyunlarının gelişimine bir bütün olarak öncülük ettik, şimdi de oyunlarımızı yeni nesil oyunculuğun ön cephesine getiriyoruz. Oyuncular evrimleşme içerisinde oyunlara erişmek ve onları oynamak için farklı yollar istiyorlar. Bizim amacımız ise bu inanılmaz yeni platformun muhteşem güç ve teknolojisini kullanarak oyuncuların açlığını çektiği epik oyun tecrübeleri yaratmak. En popüler FreetoPlay yapımlarımızın iki tanesini PS4’e getirmekten gurur duyuyoruz.” –Sony Online Entertainment Başkanı John Smedley

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum