Diablo 4 Betasının En Tehlikeli İsmi The Butcher Oldu!

Acımıyor efendim!

Merakla beklediğimiz o an geldi çattı. Oyungezer ekibinin de dün canlı yayında oynadığı Diablo 4'ün beta süreci, son hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki hafta başlayacak açık betadan önce ise herkese bir uyarı yapmak istedik. Diablo 4'ün Butcher'ı, diğerlerine pek benzemiyor...

Bildiğiniz üzere Diablo serisinde en az Diablo kadar ikonik tek bir karakter var: Butcher. Diablo'yu ilk oynayışında herkese kalp krizi yaşatan bu kancalı arkadaşımız, Diablo 3'te adeta bir oyuncak haline getirilmişti. Fakat Diablo 4'te bu durum epey değişecek gibi görünüyor.

Öncelikle kendisi artık her zindanda karşınıza çıkabilecek bir boss haline getirilmiş durumda. Yani yine her zaman olduğu gibi "Fresh Meat" sesini duyup irkileceğiniz anlar olacak. Bu arada gerçek bir irkilmeden bahsediyorum zira Butcher gerçekten zindan tecrübenizi zorlaştıracak bir boss.

Diablo topluluğunun yakından tanıyacağı Raxxanterax'ın şu videosu ne demek istediğimi tam olarak açıklıyor. Butcher'ın yeni versiyonu çok daha agresif bir saldırı düzenine sahip. Sizi uzun bir süreliğine hareketsiz de bırakabilen bu boss, Blizzard'ın Twitter hesabından da şöyle bir övgü almış...

YORUMLAR
Darthcell
20 Mart 2023 14:40

Yalnız Diablo 2 de butcher yok. birde var hatta inmotal da varmış. gerçekten diablo 3 deki hali birdekinden sonra bir hayal kırıklığı.

Parolamı Unuttum