Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın Süresi Belli Oldu

Tahmin edilenden daha kısa

Multiverse kapılarını sonuna kadar açan Marvel Sinematik Evreni, Doctor Strange ile birlikte acayiplikler diyarının derinliklerine inmeye hazırlanıyor. Spider-Man: No Way Home sonrası beklenme katsayısı iyice yükselen devam filminin süresi de belli oldu. Fandango'dan Erik Davis'in haberine göre Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 126 dakika sürecek. 

Bu iki saat altı dakikalık süre beklenenden daha kısa oldu. Zira filmde işlenecek konuları ve gelmesi muhtemel karakterleri düşününce üç saate yakın bir süre daha olasıydı. Zaten daha önce filmin süresinin 148 dakika olacağı sızdırılmıştı ama bu haberin gerçeklik payı olmadığı da ortaya çıkmış oldu.

Professor X olarak Patrick Stewart'ın da yer almasıyla birlikte mutantları ve X-Men'i de evrene sokması epey muhtemel olan bu Multiverse çılgınlığı gerçekten merak uyandırıcı. Wanda'yı da ilk kez tam anlamıyla Scarlet Witch olarak göreceğimiz için ekstra bir heyecan daha var. 6 Mayıs günü vizyona girecek olan Doctor Strange 2 konusunda MCU'ya güvenimiz tam. 
 

YORUMLAR
Atlas Estrella
4 Nisan 2022 19:02

Ee, ben Benedict'e o kadar kısa sürede doyamam ki!

Parolamı Unuttum