Dwayne "The Rock" Johnson, Black Adam Filminin Çekim Tarihini Duyurdu

Herkese benden anti-kahraman!

Günümüz sinemasının en yüksek gelir elde eden filmleri çizgi roman uyarlamaları. Bunda şüphesiz Marvel Sinematik Evreni'nin rolü çok büyük. DC/WB ortaklığı da karşımıza yeni filmlerle çıkmaya devam ediyor. Aquaman filmiyle yeni bir yola giren DCEU, Shazam! ile bu serüvenine devam etti. Şimdi de Shazam'ın baş kötüsü olan Black Adam için bir solo film geliyor. Filmin çekimleri 2020 yılının Temmuz ayında başlayacak.

Başrolünde Dwayne "The Rock" Johnson'ın yer alacağı filmde Black Adam'ın orijin hikayesine de tanıklık edeceğiz. Tabii ki bu hikaye beyaz perdeye uyarlanmış şekilde karşımıza çıkacak. Daha önce filmin senaristleri ve yapımcıları filmde Black Adam'ı bir anti-kahraman gibi göreceğimizi belirtmişlerdi. Joker'in yakaladığı başarıyı bir kenara koyacak olursak (çünkü o film tam anlamıyla bir çizgi roman uyarlaması değil, psikolojik gerilim türünde bir filmdi) bir kötü adama solo film yapılması bana pek mantıklı gelmiyor. 

Twitter hesabından çekim duyurusunu veren The Rock, bu yeni yapımla ilgili oldukça heyecanlı. Çok uzun bir süredir Black Adam'ı oynayacağın bildiğimiz Dwayne Johnson sonunda kamera karşısına geçecek. Filmin vizyon tarihi ve The Rock dışındaki oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Shazam olmayan bir Black Adam filminin gişede neler yapacağını ise bekleyip göreceğiz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum