Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunları QUBE 2 ve Layers of Fear

Bu haftanın oyunları Observer ve Alan Wake’s American Nightmare

Epic Store ücretsiz oyunlar kampanyasına ikişer oyunla devam ediyor. Bu hafta Observer ve Alan Wake’s American Nightmare verilirken, önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları ise Q.U.B.E. 2 ve Layers of Fear Masterpiece Edition olarak açıklandı.

Q.U.B.E. 2, birinci şahıs bakış açısından oynanan bir bulmaca oyunu. Kimilerine göre Portal gibi başarılı bir oyun. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan inceleme puanlarına baktığımızda 76 gibi bir ortalama görüyoruz.

Layers of Fear ise artık pek çoklarımızın adını ezberlediği Bloober Team’in gerilim oyunlarından birisi. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 46 incelemenin ortalaması 72 puan, ama oyun severlerden daha yüksek bir teveccüh görmüş, paylaşılan 307 değerlendirme notunun ortalaması 7,6 puan.

Bu haftanın oyunları Observer ve Alan Wake’s American Nightmare’i 24 Ekim tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Q.U.B.E. 2 ve Layers of Fear Masterpiece Edition ise 24-31 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olacak. Bakalım sırada hangi oyun veya oyunlar var?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum