Genshin Impact'e Gelecek Yeni Eşya, Işınlanma Noktalarını Seçmenizi Sağlayacak

Hem de istediğiniz noktaya

Genshin Impact çıktığı günden beri bir fenomen haline dönüşmüş durumda. Zelda'ya bir hayli benzeyen açık dünyası ve ücretsiz yapısı ile dikkat çeken oyun, 1.1 güncellemesi ile birlikte bol bol yeni içeriğe kavuşmaya hazırlanıyor. Geliştirici miHoYo, bu yeni içeriklerden birinin daha detaylarını paylaştı.

Artık bir şekilde envanterimize ekleyeceğimiz "hızlı ışınlanma" eşyası sayesinde istediğimiz noktaya ışınlanabilceğiz. Örneğin gitmek istediğiniz bölge ışınlanma noktalarından uzakta ise bu eşyayı istediğiniz noktaya bırakarak direkt olarak oraya ışınlanma şansı bulacaksınız.

Bu ışınlanma eşyasının tamamen ücretsiz olacağını açıklayan geliştirici ekip, sistemin 7 gün boyunca koyduğunuz noktada çalışmayı sürdüreceğini de ifade ediyor. Oyunun 1.1 güncellemesinin 11 Kasım'da geleceğini de ifade edelim.

YORUMLAR
gezginttt
27 Ekim 2020 01:30

ED 35 oldum ve oyunda yapacak hiç birşey kalmamış gibi :D günlük zindanlar ve günlük görevler dışında oyunu oynası gelmiyor artık insanın ED30 dan sonra gelen ana görevler ise neredeyse birbirlerinin aynısı . karakter tanıtma olduğu için sanıyorum ama gene de gerçekten heyacanını yitiriyor oyun ilk 30 a harcadıkları detayı 30 dan sonra da harcamalıydılar bence- yeni karakter geliştirmek inanılmaz masraflı uğraşasınız gelmiyor malesef... ama 30 a kadar gerçekten çok eğlendim yalan değil..

Parolamı Unuttum