Global GameJam Eskişehir'de De Boy Gösteriyor

Porsuk kenarında kod yazma zevki.

2013 yılında Türk Dünyası Başkenti seçilen Eskişehir, bu ünvanın gereğini yaparak yıl içinde hem il sakinlerine hem de il dışından, ülke dışından gelenlere ziyaretlerini boşa çıkarmamak adına yüzlerce etkinlik düzenlendi. 2013 yılının bitmesi Eskişehir'de gerçekleşecek etkinliklerin son bulacağı anlamına gelmiyor.

Global Game Jam 2014 kapsamında ülkemizde gerçekleşecek etkinliklerden bir diğeri Eskişehir'de yapılacak. GGJ kapsamında Eskişehir'de ilk defa düzenlenecek bu etkinlik hem şehir hem de organizasyon adına çok heyecan verici olacak.

24 - 26 Ocak tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek bu etkinliğin ilk gününde yapılacak belirli eğitim sunumları ve konferansların ardından iki günlük oyun geliştirme maratonu başlayacak. Türkiye oyun sektöründe adını duyduğumuz kişiler tarafından katılımcılara geliştirmekte oldukları oyunlar için destek verilecek.

Fazla kişisel olacak belki ama, beş sene kalıp üniversite yıllarımı geçirdiğim şehrin böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapması ise ayrı bir gurur kaynağıymış. İnsan görünce keyifleniyor resmen.

GGJ 2014 Eskişehir ayağına katılmak isteyenler Jam Site üzerinden ve Google Form başvurularını yapabilirler. Daha detaylı bilgi için sizi etkinliğin sayfasına alalım.

GameJam alışkanlığının daha fazla şehrimize yayılması için Minion'ları çalıştırmalıyız bence.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum