Incredible Machine'nin Yapımcılarından Yeni Oyun

Kafaları tekrardan çalıştırma zamanı geliyor!

Incredible Machine'yi eminim bir çok kişi oynamıştır, oynamayan da en azından gayet başarılı bir zeka oyunu olduğunu bilir. İyi haber Incredible Machine'nin yapımcıları yeni bir oyun; Contraption Maker ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar.

Contraption Maker, Incredible Machine'nin ruhani devamı olacak ve bu yaz Alfa sürecine başlayarak oyunu erkenden deneme imkanı sunacak. Oyun içinde Incredible Machine'nin yaratıcısı Jeff Tunnell'in de bulunduğu yeni kurulan Spotkin isimli firma tarafından geliştiriliyor.

Günümüzün modern işlemcileri sayesinde Contraption Maker üzerinde çalışmak, büyük hafıza, bağlantı ve yüksek çözünürlüklü monitörler ile yeni oyunda ürettiğimiz  fikirleri sizlere sunmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

Oyunda birden fazla çalışma alanı üzerinde fikir üretebilecek, oyunu oynayan oyuncular ile iletişime geçebilecek ve hatta beraber oynayabileceğiz, oynadığımız oyunları YouTube aracılığı ile hemen paylaşabileceğiz. Yeni fizik motoru ve teknolojinin nimetlerinden faydalanacak oyuna en azından 100 yeni alet edevat parçası eklenecek.

Oyuna Toolman Tim adında bir karakter ve onun hayvan arkadaşlarının da katılacağını bu şekilde oyundaki kombinasyon çeşitliliğinin artacağı söylenenler arasında. Zeka oyunlarını sevenlerin şimdiden alışveriş listenin başına eklemesi gereken bir oyun Contraption Maker. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum