Internet Explorer, Mahou Shoujo'ya Dönüşüyor (Çok Acayip!)

O da Internet Explorer ama lezzetli Internet Explorer

Internet Explorer hakkında birçok sıfat kullanabiliriz ama "sevimli" şimdiye kadar onlardan biri değildi. İşler değişiyor...

Microsoft yeni bir IE sürümü yayınlamaya karar verdi. Adı Inori Version. Bu versiyon için çok da şeker bir karakter yarattı. Onun da adı Inori Aizawa. IE: Inori Version henüz yayınlanmadı. İndirme linkine (www.internetexplorertan.com/download) tıkladığımızda Facebook sayfasına yönlendiriliyoruz. Kendisinin Facebook profili bile var, resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

internet-explorer-mahou-shoujo-big2

 

Facebook'ta paylaştığı tanışma mesajı da kendisi gibi çok tatlı: "Merhaba millet! Adım Inori ve beni Internet Explorer'ın kişileşmiş hali gibi düşünebilirsiniz. Küçükken sakar, yavaş ve tuhaf bir kızdım. Ama çirkin ördek yavrusu hikâyesindeki gibi insanlar bana yıllar içinde olgunlaştığımı ve değiştiğimi söyledi. Şimdi yeteneklerime güvenim tam ve neler yapabileceğimi göstermek için sabırsızlanıyorum." Küçüklüğü hakkında dürüst yaklaşımlarda bulunması çok hoş ama bugünü konusunda henüz bir şey söylemek zor. Eh, nihayetinde Internet Explorer'dan bahsediyoruz.

Ve Inori hakkında 2 dakikalık küçük, eğlenceli bir anime de yayınlandı. Buyrun şuradan izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum