İptal Edilen Legacy Of Kain Oyunundan Etkileyici Bir Video

Dead Sun’a kalkan eller kırılsın

Daha önce “İptal Edilen 10 Legacy of Kain Oyunu” adlı dosyamızda sizlere etraflıca tanıttığım Legacy Of Kain: Dead Sun, uzunca bir aradan sonra bugün yine gün yüzüne çıktı.

2012 yılında Climax Studios (Silent Hill: Origins) ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilen, açık-dünya olarak tasarlanan ve Unreal Engine 4 ile hazırlanan Dead Sun, iki yıllık bir geliştirme sürecinin ardından Square-Enix tarafından “satmaz” diye iptal edilmişti. Oyunun multiplayer kısmıysa bugün Nosgoth olarak karşımıza çıkan yapım için kullanılmakta.

Videoyu izlemeye başladığımda tüm profesyonelliğim, soğukkanlılığım ve tarafsız yazarlığımla söylediğim ilk cümle şu oldu: “Bu oyunu ‘satmaz’ diye iptal edenin köküne kibrit suyu dökeyim e mi?!” Bu oyunun satmaması mümkün mü ya? Dönemine göre harika görünen grafikler, Arkham Asylum tadında dövüş mekanikleri, Soul Reaver’daki gibi bulmacalar, ölüler ve yaşayanlar dünyası arasındaki geçişler, Raziel’ın kan emme ve kazık çakma metodlarının savaşa yedirilmesi… Nerede benim kibrit suyu stokum?

Öhöm… Videoyu aşağıdan izleyebilir, Square-Enix’e saygılarınızı sunmaya kaldığım yerden devam edebilirsiniz.

Not: Ben bu haberi yazarken video Youtube dışında izlemeye kapatılmış. Play’e bastıktan sonra çıkan linke tıklayıp direkt olarak Youtube sayfasına gidebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum