Josef Fares, It Takes Two'dan Sıkılanlara 1000$ Vereceğini Söylüyor

Her zamanki sevimlilikleri

Fikirlerini açık bir dille paylaşmaktan hiçbir zaman çekinmeyen oyun geliştiricisi Josef Fares, sektörün en renkli isimlerinden biri. Fares, yeni oyunu It Takes Two hakkında oldukça iddialı söylemlerde bulunmuş Game Informer'a verdiği röportajda.

Aslında konu Fares'in önceki oyunu A Way Out'a başlayanların sadece %51'inin oyunu bitirdiğini öğrenmesi üzerine düşünceleriyle başlıyor. Fares'e bunun iyi bir yüzde olduğu söylenmiş, ama kendisi bunu kabul edememiş. "Bu beni gerçekten üzdü. Oynayanların %49'ı A Way Out'u bitirmemiş. Bu benim mutlu olabileceğim bir şey değil. İnsanların oyunlarımızı bitirmiyor olması sorununu çözmemiz lazım." diyen Fares, yeni oyununda böyle bir şeyin yaşanmayacağına emin.

It Takes Two, 26 Mart'ta çıkacak. Fares oyuncuların baştan sona oyundan kopamayacaklarını ve bitirene kadar da ellerinden bırakamayacaklarını söylüyor. Kendisine o kadar güveniyor ki, oyundan sıkılanlara 1000$ vereceğini bile iddia etmiş :)

"It Takes Two'da bunu garanti ediyorum: Bu lafımı alıntılayabilirsiniz, bu oyundan sıkılmak mümkün değil. Bunu manşet olarak da verebilirsiniz. "Bu oyundan sıkıldım, çünkü beni şaşırtmıyor" diyen herkese 1000 dolar vereceğim. Tam bin dolar! Taahhüt ediyorum. Sıkılan herkese bu parayı vereceğim. Ama bu konuda dürüst olmalılar." diyor Fares.

Fares'in yeni oyununa bu kadar güvenmesi ve iddialı olması güzel bir şey, ama "manşet atabilirsiniz, alıntılayabilirsiniz" falan diyerek de kendisinden para isteyeceklerin önünü açmış durumda.

"İnsanların bu oyunu seveceğini garanti ediyorum. Eminim. Zerre şüphem yok. Eğer insanlar bu oyunu sevmezse, o zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çılgınca bir şey olur. Bunu kabul edemem. O zaman herkes yanlış demektir!" diyerek de esprili biçimde tamamlamış röportajın bu kısmını.

Oyunun çıkışından sonra kimler bu sözler üzerine para isteyecek, Fares'in eposta kutusu nasıl bir hal alacak, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum