Kendi Mass Effect Kapak Resminizi Hazırlamak İster Misiniz?

EA'in sunduğu araç tam da bu işe yarıyor

Mass Effect: Legendary Edition ile buluşmamıza artık sadece bir hafta kaldı, 14 Mayıs 2021'de üçlemenin yenilenmiş halini oynamaya başlayabileceğiz. EA de oyunun çıkışı yaklaştıkça promosyonlara daha bir hız vermeye başladı ve bu sefer de (kendilerinden beklenmeyecek biçimde) tamamen ücretsiz olarak bonus Mass Effect içerikleri sundular.

1.7 GB büyüklüğündeki bu içerik paketinde daha önce Mass Effect 2 ve 3'ün Deluxe Edition versiyonlarıyla birlikte gelen içeriklere ek olarak (müzikler, sanat kitapları, çizgi romanlar) ilk Mass Effect'in soundtrack albümü de bulunuyor. Bu cicileri kapmak için 31 Mayıs'a kadar süreniz var.

Ama bunlara ek olarak bir de kapak resmi tasarlama aracı sunmuş EA. Bu araç sayesinde kendi Mass Effect Legendary Edition kapağınızı tasarlayabiliyor, renklerini de Paragon, Neutral ve Renegade olarak belirleyebiliyorsunuz.

İki tane favori ekip üyesi, bir tane güvenilir yol arkadaşı, 3 süvari, 2 de destek seçiyor, mekana karar veriyorsunuz. Benim seçimlerimle şekillenen kapaklar aşağıdaki gibi oldu mesela, gayet eğlenceli bir araç olmuş bu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum