Mortal Shell'e Rotting Christ'tan Alternatif Soundtrack Eklendi

Black metal sevenlere özel

Mortal Shell'in geliştiricisi Cold Symmetry, hazır cadılar bayramı sezonuna da girmişken oyun için Rotten Autumn isminde ücretsiz bir güncelleme yayınladı ve bu güncellemenin belki de en dikkat çekici yanı, oyuna Yunan black metal efsanesi Rotting Christ'ın hazırlamış olduğu alternatif boss soundtrack'inin gelmesi oldu.

Yalnız bu opsiyonel bir soundtrack olduğu için ayrı olarak indirmeniz gerekiyor, yani oyunun kendi güncellemesiyle birlikte oyuna eklenmiyor. Oyunu PC üzerinden oynuyorsanız Epic Games Store'daki soundtrack sayfasından bu müzikleri ekleyebilirsiniz.

Mortal Shell'in duyuru fragmanında da Rotting Christ'ın ΧΞΣ (666) isimli parçası kullanılmıştı, hatırlamak isterseniz onu da aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Sıkı bir Rotting Christ hayranı olduğum için bu beni özellikle de çok sevindiren bir haber oldu. 18 Ekim 1997'deki Ankara konserlerini hala dün gibi hatırlarım :)

Güncellemeyle oyuna Gorf'a yardım edeceğimiz yeni bir mini görev de eklenmiş ve bunun sonucunda 10 yeni Shell Shade kazanıyoruz. Ayrıca fotoğraf modu da bu güncellemeyle gelen yeniliklerden biri.

Rotten Autumn fragmanı da yine Rotting Christ dolu tabii ki:

YORUMLAR
brutalis
25 Ekim 2020 18:03

Hepsi cuk oturmuş \m/

darkrockv7
23 Ekim 2020 18:41

Ze nigmar'ı koymuşlar ki satın alasım geldi oyunu.

Decypher
darkrockv7
23 Ekim 2020 19:28

Müziklerde tek albüme bağlı da kalmamışlar, nefis olmuş :)


Parolamı Unuttum