My Friend Pedro 500.000 Kopya Satmayı Başardı

Yeni modlar da yolda

Platform oyunlarını seven kimselerin merakla beklediği My Friend Pedro, vadettiği şeylerin büyük bir kısmını gerçekleştirerek hayatımıza giriş yaptı. Haziran ayından beri hayatımızda olan oyun, Devolver Digital'ın açıklamalarına göre 500.000 adetlik satış rakamına ulaşmayı başardı.

Hızlı ve oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyun, bu kilometre taşını yeni oyun modları ile kutlayacak. Devolver Digital'ın yayınladığı açıklamaya göre "Code Yellow" isimli bu güncellemenin içerisinde oyunu daha da eğlenceli hale getirecek yenilikler bulunuyor.


14 farklı modun ekleneceği belirtilen oyun artık sinematik kamera moduyla oynanabilecek. Buna ek olarak eski oyunlardan aşina olduğumuz "big head" modu da oyuna ekleniyor. Ayarlanabilir oyuncu hızı, focus hızı değişiklikleri ve speedrun yapanlar için oyun içi kronometre gibi özellikler de gelecek yenilikler arasında.

Devolver Digital yeni güncellemeyi ve 500.000 rakamını kutlamak adına Steam üzerinde de bir kampanya başlatmış. MFP'nun fiyatı yüzde 30 indirim ile 22.40 TL'ye düşmüş durumda. İndirim sürecinin 20 Ekim'e kadar devam edeceğini de belirtelim

YORUMLAR
Parolamı Unuttum