Nvidia, Zamanın Yeni Ürün Duyuruları İçin Uygun Olmadığını Düşünüyor

GTC duyurularından vazgeçildi

Bundan birkaç hafta önce NVIDIA, GTC (Graphics Technology Conference) 2020 etkinliğinden vazgeçtiğini duyurmuştu, sebebi malum. NVIDIA bunun yerine dijital bir tanıtım etkinliği yapacaktı ve 24 Mart'ta yeni haberlerle karşımıza çıkma sözü vermişti. Görünüşe göre bu plandan da vazgeçildi.

NVIDIA'dan Jensen Huang, yaptığı açıklamayla NVIDIA'nın 24 Mart'ta GTC haberlerini paylaşmayacağını, bunun da sebebinin yine coronavirüs olduğunu söyledi. Fiziksel katılımcının olmadığı bir etkinliğin virüs ile ne ilgisi var diye düşünüyorsanız bir bakıma haklısınız, sonuçta büyük oyun stüdyoları da tanıtımlarını online etkinlikler düzenleyerek yapacaklar ve NVIDIA da bunu rahatça yapabilirdi. Ancak Huang'ın bu açıklamayı yapmasının sebebi bu tür teknoloji haberleri için zamanın uygun olmadığını düşünmeleri.

"Sizinle paylaşacak heyecan verici ürünlerimiz ve haberlerimiz var. Ama bu, doğru zaman değil. GTC haberlerini şimdilik paylaşmayacağız. Bu sayede çalışanlarımız, ortaklarımız, bizi takip eden basın çalışanları ve analistler, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerimiz güvende kalmaya ve virüsün yayılmasını azaltmaya odaklanabilirler. Şimdi ailemize, arkadaşlarımıza ve topluluğumuza odaklanma zamanı. Hepiniz güvende olun, bunu hep birlikte atlatacağız. diyor Huang.

Aslında bu açıklamanın haklı yanları da var, ama bir yandan da insanların kafalarını dağıtacak şeylere ihtiyaçları olduğunu da kabul etmek lazım. O aradaki dengeyi kurmayı başaramazsak durum psikolojik açıdan daha kötü bir hal alabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum