PlayStation Patronu Daha Gösterecek Çok Oyunumuz Var Diyor

Bu daha ilk parti

Dün gece düzenlenen ilk PS5 oyun etkinliğinde 25 farklı oyundan videolar gördük, bazı oyunları ilk kez duyduk, bazılarının oynanış görüntülerini ilk kez izledik. Kimi bu etkinliği çok sevdi, kimi zayıf buldu. Tüm bunlar farklı tartışma konuları ama PlayStation'ın patronu Jim Ryan, bir yandan eleştirilere cevap verirken diğer yandan daha gösterilecek çok oyunları olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi.

Ryan, eğer hoşunuza giden bir şeyler göremediyseniz dert etmeyin, yakında fazlası gelecek diyor.

"AAA oyunların konsolumuzun saf beygir gücünü göstermesini istedik. Ama diğer küçük oyunlar da konsolun yeni özelliklerinin çekici ve yenilikçi özelliklerini kullanıyorlar. Biz de bu etkinlikte PlayStation 5'te göreceğiniz farklı tür oynanış deneyimlerinden kesitler gösterdik, fikir sahibi olmanızı sağladık. Ama bu sadece bir başlangı. Geliştirmekte olduğumuz daha çok sayıda oyun var" demiş Ryan.

Zaten Sony'nin bünyesindeki birinci parti stüdyoların tümünün şu an harıl harıl PlayStation 5 oyunları üzerinde çalıştığını tahmin etmek zor değil, etkinlikteyse birkaçı hariç daha çok üçüncü parti stüdyolardan oyunlar gördük ve bu oyunların da zaten bir kısmı sadece PS5 için değil, PC ve Xbox için de çıkacak.

Sony muhtemelen bu ilk etkinliğin havası geçmeden yeni oyunları da tek tek göstermeye başlayıp konsolun çıkışına kadar heyecanı diri tutmayı isteyecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum