Project C.A.R.S.’ın Kariyer Modu Tanıtıldı

Ama oyun yine ertelendi

Yarış severlerin saatte 200 Km ile hayal kurarak beklediği ve son derece gerçekçi görüntüleriyle her seferinde dudaklarımızı uçuklatan Project C.A.R.S. bugün bir iyi bir de kötü haberle çıktı karşımıza.

İyi haber, artık elimizde oyunun kariyer modunu detaylı bir şekilde tanıtan bir video var. Dikkatimizi ilk çeken şey oyuna başlar başlamaz tüm pistlerin elimizin altında olması. Yani ne tür yarış seviyorsanız direkt olarak ondan başlayabilecek, diğer pistleri açmak için işkence çekmeyeceksiniz. Ayrıca oyunun Ayrıca oyunun ne derece simülasyon olacağını da dilediğiniz gibi ayarlama şansınız olacak. Kariyer modunda elde edilebilecek başarımların sayısı da bir hayli fazla ve çeşitli.

Kötü haber, oyunun bir kez daha ertelenmesi. Daha önce Kasım 2014’ten 20 Mart 2015’e ertelenen oyunun çıkış tarihi şimdi de 2 Nisan 2015’e atıldı. Slightly Mad Studios bu ertelemeyi oyunun hatalarını minimuma çekmek için yapmak zorunda kaldıklarını bildirdi. Neyse ki arada çok fazla fark yok, ama yine de can sıkıcı.

Bu arada henüz görmeyenler varsa oyunun Steam üzerinden ön siparişe açıldığını da hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum