Quake'in İzinden Giden STRAFE'in Demosu Yayınlandı

En son ne zaman demo oynadınız?

Güncelleme: Kickstarter bağışının bitmesine saatler kala STRAFE hedefine ulaşmayı başardı. Pixel Titans ekibi durumdan çok memnun. Oyun için yeni hedefler eklendi. Ekip gelecek ek bağışlarla 250bin dolara ulaşırsa co-op oynanış ve 325bin dolara ulaşırsa mod desteği ekleyecekmiş. Son olarak yeni ve absürt bir video yayınladılar.

Asıl Haber: Özellikle Quake'e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekmiş, hızlı, piksel grafikli ve bol şiddet içeren eski kafa FPS STRAFE'in demosu yayınlandı. 

Pixel Titans ekibi Pre-Alpha sürümündeki demonun özellikle bozuk olduğunu vurguluyorlar ki oyunu oynamakta ısrarlı oyuncular şikayet etmesin. Bu sadece bir başlangıçmış ve STRAFE tamamlandığı zaman yapay zeka, gelişmiş ayarlar ve tonla sürprizle kendini gösterecekmiş. 

PC ve Mac için yayınlanan demoyu buradan indirebilirsiniz. Uğraşmak istemiyorum derseniz de oynanış videosuna göz atabilirsiniz. Kickstarter bağışının bitmesine 2 günden az zaman kala yapımcı Pixel Titans umarız 185,096 dolarlık hedefine ulaşabilir ve bu oyundan mahrum kalmayız. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum