Red Dead Redemption İçin Enfes Bir Hayran Filmi

John Marston ve altıpatları bir kez daha sahnede

Konsollara karşı bir önyargım yok, PC fan boyu da değilim; ama hiç konsolum olmadı. O nedenle içimde hep ukde kalan bazı oyunlar oldu hayatımda. Mesela ICO, Shadow Of Colossus,Last Of Us… ve tabii ki Red Dead Redemption.

Tam bir Sergio Leone ve Clint Eastwood hayranı olmama ve “İyi, Kötü ve Çirkin,” “Bir Avuç Dolar İçin” ve “Bir Avuç Dolar” filmlerini defalarca izlememe rağmen bu oyunu hiç oynayamadım, PC’ye çıksın diye bekler dururum hâlâ. Bully ve Manhunt’ı öyle ya da böyle görebildiğimiz için yine de umutluyum. Bakalım…

Zapruder Pictures adlı amatör (!) bir film ekibi çok sevdikleri Red Dead Redemption için aslına oldukça sağdık bir hayran filmi çekmişler. Çok da iyi etmişler doğrusu… “Seth’in Altınları” adlı bu 10 dakikalık videoda John Marston başta olmak üzere Seth, Bill Williamson ve Nigel West Dickens gibi karakterleri de görme fırsatı buluyoruz.

Şahsen ben çok beğendim, ekibin İspanyol asıllı olduğunu öğrenince de şaşırdım. En iyi western yapımların hep Amerika dışından gelmesi tesadüf mü sizce de?

Aklıma gelmişken, videoda İngilizce altyazı seçeneği de var. Karakterlerin ağdalı diyalogları arasında boğulmamak için izlemeye başlamadan önce açmayı unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum