Resident Evil 2 İçin Yeni Bir Ek Paket Mi Geliyor?

Var böyle rivayetler…

Resident Evil 2 Remake, gerek eleştirmenler gerekse oyunseverler tarafından bu yılın en başarılı oyunlarından birisi olarak değerlendiriliyor. Yapımcısını da memnun eden bir başarı elde etmiş durumda. Ben de bunu hak ettiğini düşünenlerdenim.

Çıkışının üzerinden 10 ay gibi bir süre geçmişken yeniden gündeme gelmesini sağlayan konuya dönecek olursak, oyuna yeni bir ek paket gelebileceği iddia ediliyor. ‘Ghost Survivors’ ek paketinden sonra pek ses soluk çıkmamıştı. Ancak oyunun hayranları son dönemde bir detay fark etmişler ve bunun yeni bir ek pakete işaret ediyor olabileceğini düşünmekteler.

Oyunun bütün versiyonlarına (PC, PS4 ve Xbox One) görselde de gördüğümüz isimsiz başarım eklenmiş durumda. Şu an EN_Name olarak görünen bu başarım, Capcom’un test amaçlı olarak böyle bir giriş yaptığını gösteriyor. Yeni başarım da oyun için yeni içerik anlamına gelebilir diye düşünülmüş, çok da mantıksız bir düşünce sayılmaz, değil mi?

Her yeni içerik illaki hikaye ile ilgili olmak zorunda değil tabii; yeni karakter, yeni bir mod vs. de eklenebilir oyunlara. Ancak burada yeni bir başarım bulunması, önceki oynanışa bu yönde bir ilave yapılacağını düşündürtüyor.

Bu güncelleme her ne ile ilgiliyse, Capcom’dan yakınlarda bir duyuru gelebilir. Bekleyelim, görelim.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
14 Kasım 2019 22:35

Re2'den babam çıksa yerim :D

Parolamı Unuttum