Shadow of Mordor’un The Bright Lord DLC’si Detaylandırıldı

Ve Celebrimbor parmaklarımızın ucunda…

Geçen yılın en başarılı oyunlarından biri olan ve DICE Ödül Töreni’ni silip süpürenMiddle-Earth: Shadow of Mordor’un son DLC’si The Bright Lord hakkında ilk detaylar bugün itibariyle Mordor’un gölgeleri arasından sıyrıldı.

Daha önce de duyurulduğu gibi bu sefer adını ilk kez Silmarillon’da duyduğumuz ve ana oyunda Talion’a yardım eden Celebrimbor’u bizzat yönetiyor olacağız. Kendisi bir elf olduğundan çok daha hızlı ok atabilecek, kendi güç yüzüğünü kullanarak görünmez olabilecek ve bu durumdayken düşmanlarını domine etme kabiliyetine sahip olacak. Dilerseniz takipçilerinizi kurban ederek canınızı yenileyebileceksiniz, fakat bunun bazı yan etkileri olacak.

Celebrimbor’un daha fazla domination özelliği bulunacak ve Shadow Brand özelliği sayesinde kontrolü altındaki bölgelerin arasında dilediği gibi teleport olabilecek. Tabii bu esnada orkların eli de lembas toplamıyor. Bu sefer karşımızda çok daha kuvvetli olan elit ork orduları bulunacak ve hepsi de geliştirilmiş, yenilenmiş yeteneklere sahip olacaklar.

Toplamda 10 bölümden oluşması planlanan The Bright Lord DLC’si “büyük ihtimalle” 10 Mart tarihinde çıkmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum