Shadow of Mordor'un İstatistikleri Yayınlandı

Orta Dünyada yaşanan kıyımın tablosu

Son yıllarda firmalar oyunlarının satış rakamları dışında türlü verilere başvurarak “bakın bizim ne kadar çok oynandı” demeye çalışıyorlar. Evolve ve Hardline istatistiklerinden sonra başka bir oyunla karşınızdayız.

Aslen Blood, F.E.A.R. ve Condemned gibi popüler FPS oyunlarıyla ünlü bir firmadır Monolith. Bu yüzden yapımını üstlendiği TPS oyunu Middle Earth: Shadow of Mordor’u duyurduğu zaman herkesi şaşırtmıştı. Neyse ki bu işin üstesinden başarıyla kalktı ve oyuncular tarafından çok övgü aldı. Monolith, Shadow of Mordor oyuncularının Orta Dünyada neler yaptığı ile ilgili istatistikleri yayınladı.

Şimdiye kadar:

-5 milyar 650 milyon Uruk katledilmiş.

-1 milyar 300 milyon Uruk başka Uruklar tarafından gönderilmiş.

-200 milyon Uruk hükmedilmiş.

-7 milyon 300 bin Graug hükmedilmiş/sürülmüş.

-Oyun süresince 95 milyon 600 bin Nemesis yaratılmış. Şimdilik 6 milyon 6 bin kan davası sonlandırılmış.

-En çok kullanılan silah %62 oranla Kılıç (Urfael). Onu da %20 ile Yay (Azkar), %15 ile hançer ve %3 ile tayf (Wraith) güçleri takip ediyor.

-72 milyon oyuncu Uruklar tarafından öldürülmüş. Bu da saat başına 1 oyuncunun / 78 Uruk’un öldürüldüğü anlamına geliyor.

-23 milyon 600 bin Warchief öldürülmüş ve bunların %12si fedailerinin ihanetine uğramış.

-2 milyon 800 bin şölene müdahale edilmiş.

-9 milyon 200 bin canavar avı yarıda bırakılmış.

Bunlar oldukça büyük rakamlar ancak toplamda kaç oyuncu tarafından kaç saat oynandığı belirtilmemiş. Monolith ekibi oyunlarını oynayan ve bu istatistiğe katkıda bulunan tüm oyunculara teşekkür ediyor. Shadow of Mordor’un son DLCsi The Bright Lord 10 Mart’ta yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum