Sony, PS4'ü Kazananlar Listesini Kaybetti

"Upps, pardon..."

Sony, yapmış olduğu yarışmanın tüm listesini kaybetmiş durumda...

Aslında her şey çok güzel başlamıştı. Sony, Japonya'da gerçekleştireceği yeni hediye fırsatını duyurmuştu: Eğer 4 Aralık 2014 ile 15 Ocak 2015 tarihleri arasında Sony'e ait bir konsol satın aldıysanız (PS4, PS3, Vita, Vita TV) Sony sizler için (daha doğrusu Japonya'dakiler için) PlayStation 4'ün 20. yılını kazanma şansı sunuyordu.

Sistem ise şöyle işliyordu; konsolu satın alan oyunculara bir kod geliyordu. Oyuncular da bu kodu kullanarak yarışmaya dahil olma şansı yakalıyordu. Fakat bugün gelen açıklama yarışmaya katılanları oldukça üzdü (ya da kızdırdı diyelim).

Çünkü Sony, gelen kodları ve buna bağlı listelerin hepsini kazara kaybettiğini söyledi. Kısacası tüm bilgiler silinmiş durumda."N'aptınız Sony? Yanlışlıkla "Yarışmacılar 2015" klasörünü mü sildiniz?"

Ancak yarışmayı tekrar başlatan firma, o dönem içerisinde konsol almış olan oyunculardan bilgilerini tekrar göndermelerini istedi. Tabii bu kez ortada kod falan yok. Onun yerine aldıkları konsolun seri numarasından ev adresine kadar tüm bilgileri göndererek yarışmaya tekrar dahil olabilecek sevgili Japon arkadaşlarımız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum