Techland’den Bir Yapım Geliyor: Hellraid!

Birgün bir Paladin, bir Rogue, bir Warrior ve bir Mage canavar avlamaya gitmiş…

Techland’in zamanında oyunla ilgili beklentilerimizi tavan vurduran bir Dead Island fragmanı vardı hatırlarsanız. O fragmanı gördükten sonra kimimiz bir türlü oyunu beğenememiştik. Ama bu sefer Techland aynı şeyi yapmıyor ve Dead Island’dan sonraki ilk yeni fikri mülkü Hellraid ile direk konuya giriyor. İşte fantastik oyunumuzun yapımcısı Marcin Kruczkiewicz’in sözleri;

“Oyunun otuzlarından adamlar tarafından yapıldığını hissetmenizi istiyoruz. Geçmişi unutamazsınız. Hevesli gençler olarak zamanında Quake’in, Diablo’nun, ve Hexen’in tadını çıkardık bu hepimizin içinde bir yerlerde kaldı.”

Oyun Warrior, Mage, Paladin ve Rogue olmak üzere dört karakter sınıfına sahip(acaba bu sınıflardan en az 2-3 tanesinin olmadığı bir fantastik oyun haberi verdiğimiz günler gelecek mi?) Oyun oyuncuları birlikte çalışmaya yöneltecek ve karakterler birbiriyle uyumlu çalışan özelliklere sahip olacak. Telekinezi, yıldırım, diğer oyuncuları kalkanla koruma, teleport gibi çeşitli beceriler üzerine kurulmuş bir savaş sistemiyle oynanacak. Oyun tek bir açık dünya harita yerine açık uçlu birden fazla harita üzerinde geçecek ve skill ağaçlarında farklı dallara yönelme üzerine kurulu bir level sistemi barındıracak. Ayrıca Techland, Dead Island’da da kullanılan kendi oyun motoru Chrome Engine 5 ile de oldukça iddialı.

Oyun şuan için bir yayıncıya sahip değil proje masrafları firmanın kendince karşılanıyor. Söylediklerine göre belli bir aşamaya gelindiğinde yapımcılarla görüşmelere başlayacak ve ancak oyunu negatif bir şekilde etkilemeyecek bir teklife evet diyecekler. Şu an için oyunun çıkış tarihi belli değil ve açıklanan platformlar PS3, Xbox 360, PC.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum