The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Satış Performansıyla Dikkat Çekiyor

İngiltere'de en iyi çıkış yapan 2. Nintendo oyunu

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, inceleme puanlarında gösterdiği performans ve oyun severlerden aldığı gayet olumlu geri dönüşlerle bu yılın oyunu olmak konusunda iddialı oyunlardan birisi olduğunu ortaya koydu. Bunu satış performansıyla da destekliyor tabii. Üstelik bu performans, Nintendo tarihinde zirveye oynayan oyunlardan birisi olmasını da sağlamış gibi görünüyor.

GamesIndustry.biz tarafından paylaşılan bilgilere göre; Tears of the Kingdom Birleşik Krallık’ta ilk hafta gelirlerine göre en iyi çıkış yapan 2. Nintendo oyunu oldu. İlk sırada Wii Fit + Balanced Board yer alıyor. Satılan kopya sayısına göre yapılan sıralamadaysa, Pokemon Sun + Moon, Pokemon Scarlet + Violet ve Wii Fit + Balance Board’un ardından 4. sıraya yerleşmiş durumda.

Ayrıca, Zelda oyunları içerisinde en iyi çıkış yapan oyun olmayı da başardığı görülüyor, Breath of the Wild’ın 2,7 katı kadar satış yapmış. Bu performansıyla da şimdiden Zelda oyunları arasında en çok satış yapan 8. oyun konumuna yerleşmiş bulunuyor. Önümüzdeki aylarda bu listede yukarılara tırmanacağına şüphe yok.

YORUMLAR
Atlas Estrella
16 Mayıs 2023 02:24

Bizim verdiğimiz paraların toplamı işte bunlar hep. Gerçi onlar da bu paranın karşılığında bize "eğlence" veriyorlar ya neyse.

Parolamı Unuttum