Unutulmaz Oyun Müzikleri: Divinity: Original Sin 2 - Lohse Song

Come to me, the night is dark. Come to me, the night is long

[ Haftalık Unutulmaz Oyun Müzikleri köşemizde hafızalarımızdan çıkmak bilmeyen, hepimizde derin izler ve tatlı anılar bırakan oyun müziklerini birlikte hatırlıyoruz. ]

Bana soracak olursanız Divinity: Original Sin 2 mükemmel bir oyun nasıl olmalı sorusunun en net cevaplarından biridir.

Görsel kalitesinden hikaye örgüsüne, sunduğu rol yapma özgürlüğünden yenilikçi sıra tabanlı savaş mekaniklerine, hayvanlarından ölülerine kadar herkesin ve her şeyin %100 seslendirilmiş olmasından içerik zenginliğine kadar adeta ders niteliğinde bir oyun. Ve elbette bu dersin içinde o muhteşem müzikler de var.

Ancak bu müziklerin arasında bir tanesi var ki, oyunu bitirdikten sonra bile unutmak mümkün değil: Lohse Song, ya da Lohse'nin söylediği şekliyle Sing For Me.

Sing for me, I'll sing along
Sing for me, oh sing for me


Bu şarkıyı duyabilmek için elbette grubunuzda Lohse olması gerekiyor. Lohse'nin kişisel görevi olan Doktor görev zincirini tamamlayıp doktoru öldürdüğünüzde serbest kalmanın da verdiği mutlulukla, uzun yıllar sonra ilk kez udunu eline alıyor ve ilk kez söylüyor bu şarkıyı. Şarkıyı bize, kendisini bu esaretten kurtaran dostuna, arkadaşına, belki de sevgilisine adamış olması ise anlamını daha da arttırıyor. Lohse uzun zamandır ilk kez bu kadar mutlu, ilk kez bu kadar özgür.

Oyunda bir sürü görev bitirdik, bir sürü ödül kazandık ama hiçbiri bu kadar etkileyici olmamıştı :)

Eğer oyunda Lohse'yi ana karakter olarak seçtiyseniz doktoru yendikten sonra bulacağınız udu alıp kullanarak da bu şarkıyı dinlemeniz mümkün.

YORUMLAR
MSelm
12 Ekim 2019 17:53

<3 mumlu sahneyi unutamıyorum

Decypher
MSelm
14 Ekim 2019 12:07

Unutulmaz, yaşanır :p


Parolamı Unuttum