Wo Long 2: Wings of Ember, Mart 2027 Oyunları Arasında Yerini Aldı

Bir kez daha Üç Krallık Dönemi'nde iblis avına çıkacağız

XBOX Games Showcase 2026'da paylaşılan fragmanla, Koei Tecmo'nun soulslike oyunlarından Wo Long'un devam oyununun geleceğini öğrenmiştik. Wo Long 2: Wings of Ember'in çıkış tarihi bir fragman eşliğinde ilan edildi, önümüzde 6 aydan az bir süre kalmış:

Wo Long serisi, Çin tarihinin en önemli dönemlerinden birisi olan Üç Krallık Dönemi'nde geçiyor. Wo Long 2: Wings of Ember de bizi Wo Long: Fallen Dynasty'deki olayların sonrasına, M.S. 208 yılına götürüyor.

Cao Cao'nun ordusu Jing Eyaleti'ni işgal etmek üzere ilerlerken kahramanımızın ve arkadaşı Pang Tong'un köyünü yerle bir etmiş. Bunun sonucunda da bu topraklar, iblislerin savaş meydanı haline gelmiş. İntikam almak isteyen kahramanımız, Cao Cao'nun birliklerine karşı mücadelesinde Liu Bei'nin yolunu açacak, sonra da Jiangdong'da Sun Quan'a katılacak. Burada arkadaşı Pang Tong ile yeniden bir araya gelerek Kızıl Kayalar (Red Cliffs) Muharebesi'nde Cao Cao'yu püskürtmeye çalışacaklar.

İlk oyundaki dövüş deneyiminin geliştirildiği, dövüşlerin "her zamankinden daha akrobatik, heyecan verici ve ölümcül" bir hal aldığı söyleniyor. Changban Savaşı ve Kızıl Kayalar Muharebesi gibi Üç Krallık Dönemi'nin ikonik savaşlarının yeniden ele alındığı dinamik ve geniş alanlar aracılığıyla oyunculara daha fazla özgürlük sunulacağı da belirtilmekte. İlk oyunun üstüne koyabilmişler, daha iyi bir işe imza atabilmişler mi, önümüzdeki yıl hep beraber göreceğiz.

Wo Long 2: Wings of Ember, 4 Mart 2027'de oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Takvimlerimize not ettik, merakla bekliyoruz. Bu arada demosu da paylaşılmış durumda, 30 Eylül'e kadar oynayabilirsiniz. Bir göz atın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum