Xbox One Hamburgeri Mi?

İştah açan lezzet

Fast foodun zararlı olduğunu bilmeme rağmen "Atın ölümü arpadan olsun" sözünü benimsediğim için ne zaman bir fast food ürünü görsem iştahım açılıyor sevgili okur. Senin de bunu görmeni istedim.

Kim tahmin edebilirdi Xbox One'a ait özel bir hamburgerin çıkacağını. İşin ilginç yanı görselini gördüğünüz bu hamburgeri Xbox'ın anavatanı olan Amerika'da değil Çin Halk Cumhuriyetine bağlı (Made in PRC) özel yönetim bölgesi olan Hong Kong'da yiyebilmeniz. 

Siliconera’nın haberine göre 3580 Hong Kong Dolarına (1154 Lira) satışa sunulan Dead or Alive 5: Last Round paketinin içinde Dead or Alive 5: Last Round oyunu, 500 GB hafızaya sahip bir Xbox One, Assassin’s Creed Unity ve Assassin’s Creed IV: Black Flag keyleri, , 4 aylık Xbox Live Gold üyeliği, 130 Hong Kong Doları (42 Lira) Xbox Live kredisi, bir taşıma çantası, Last Round yastığı ve son olarak Triple-O’s fastfood zincirinde kullanılabilen Xbox One Hamburger kuponu bulunuyor. Benzer bir paket son Dynasty Warriors oyunu için de mevcut.

Bu hamburgerin nasıl bir tadı var bilmiyoruz. Ekmeğinin üzerindeki X harfi gözümüze takılıyor. Ancak onun dışında çok farklı bir yanı yok gibi. Yine de avuçlarımızda olsaydı yemek isterdik. Her ne kadar bir oyun ya da konsolla alakalı olmasa da geçen yıl Japonya'da Burger King, simsiyah ekmek ve peynirden yapılmış Kuro Diamond Burger'i çıkarmıştı. Onu da yeme fırsatımız olmamıştı :( Olsun, yine de Uzakdoğunun uçukluğunu görme şansımız var. Bu da bir şeydir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum