Yeni Fantastik Dörtlü Filminde Galactus'u Will Smith Canlandıracak!

Gezegenlerin tokatçısı!

Marvel Sinematik Evreni ve sansasyon birbirinden ayrı düşünülemez. Oscar törenlerindeki hareketiyle gündeme adeta bir tokat atan Will Smith de MCU'ya adım atmaya hazırlanıyor. Jon Watts'ın yönetmenliğini yapacağı yeni Fantastik Dörtlü filminde baş kötü olarak Galactus'u izleyeceğiz ve Gezegenlerin Yutucusu bu büyük ismi Will Smith canlandıracak. Bir tokadın açamayacağı kapı yoktur misali Oscar ödüllerindeki hareketi Smith'e MCU kapılarını ardına kadar açmış oldu.

Galactus ile birlikte senaryonun da netleşmesinin ardından artık Fantastik Dörtlü ekibinin diğer üyelerini de yakında öğreniriz diye umuyorum. John Krasinski ve eşi Emily Blunt'ı gerçekten Reed Richards ve Sue Storm olarak izleyecek miyiz çok merak ediyorum. Ayrıca Ant-Man ile birlikte Kang'ın da daha ciddi bir rol ile MCU'ya girmesi bekleniliyor. Kang üstü Galactus ile birlikte kozmik evren kötülerini peş peşe izleyeceğiz. Öz hakiki Fantastik Dörtlü kötüsü Doctor Doom ve Latveria'dan ise henüz haber yok. 

Will Smith'in yanı sıra filmde küçük bir rol olarak, gelen haberlere göre bir gazeteci rolünde Chris Rock da filmde yer alabilirmiş. Bu ikiliyi aynı sette düşünmek bile kulağa epey ilginç geliyor. Rolün netleşmesinin ardından CNN'e konuşan Will Smith'in açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
yrgn
1 Nisan 2022 14:01

Spoiler!
Linke tıklayarak resmen trollendim, Rick Astley - Never Gonna Give You Up şarkısının linki verilmiş.

 

brutalis
1 Nisan 2022 13:14

haha ^^

Parolamı Unuttum