EA, Origin Kullanıcılarına Daha Çok Özellik Sunma Peşinde!

En kötü şirket seçilmek sektör devini biraz harekete geçirmiş gibi.

EA gelecek haftalarda Origin için menü sistemlerini geliştiren, video arşivleme ve 64 bit PC’ler için diğer gelişmiş özellikler getiren bir güncelleme yayınlayacak. Version 9.2.1 adı altında, Beta testine katılmayı seçmiş PC kullanıcıları için bugün yayınlanacak olan güncelleme Mac sahipleri için yarın gelecek. EA’nın yaptığı açıklama şöyle;

“Bu güncellemeyi indirdikten sonra fark edeceğiniz üzere Application Settings menüsünün görüntüsünü ve verdiği hissi yeniledik.  PC kullanıcılarından oynayış videolarını yayınlayanların da yeni otomatik yayın arşivleme özelliğini beğeneceklerini düşünüyoruz.

PC veya Mac’de güçlü 64 bit sistemlere sahip power gamerlara ise donanımlarının avantajını daha çok çıkarabilmeleri için desteklenen oyunlarda multilauncher özelliği ekledik.

Son olarak Battlefield 3, Mass Effect 3 ve Dead Space 3’deki açtığınız achievementları Origin profil sayfanızda takip edebileceksiniz. Güncellemeyi yaptıktan sonra bu oyunları oynamaya başlayın ve (isminizin altında gösterilen) Origin Point(Origin Puanı)'in achievementler ile artmasını izleyin.”

YORUMLAR
Parolamı Unuttum